Követőim

2010. november 22., hétfő

Figyelem!

Kedves pályázók! Ugye még emlékeztek, hogy lehetőség van arra, hogy 1-2-3 pályamunkát felajánljatok egy nagy közös ajándékozásra!! Egész pontosan egy közös kalapba, ahonnan kihúzom majd a neveket és ajándékokat, hogy ki mit és kinek fog elküldeni. Természetesen ez a része a pályázatnak nem kötelező. Aki ad-az kap is! Méghozzá annyit, amennyit Ő maga beletesz a kalapba.

Kérek minden pályázót, nézze meg ezt a bejegyzést, hogy az ő általa felajánlott ajándék szerepel-e a listán!!!

Lehet, hogy elfelejtetted jelezni, lehet, hogy én felejtettem el felírni! De utólag már nem áll módomban korrigálni!

Valamint, kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ez az ajándékozás nyíltan vagy titokban történjen-e?

Ha nyíltan, az azt jelenti, hogy a blogomban nyilvánosságra hozok egy ajándékláncot, a sorsolás eredményét, így mindenki tudja, hogy kitől fog kapni és kinek küld.

Ha titokban, akkor mindenkinek megírom e-mail-ben, hogy kinek küld. De azt nem fogja tudni, hogy Ő kitől kap.
A többség dönt. Ezért azt a variációt fogom alkalmazni, amire a több szavazat érkezik ITT  és MOST, illetve 3 napig. Szerda este 20 órakor összesítem a szavazatokat.

Köszönöm!

10 megjegyzés:

  1. Legyen meglepi mit kapunk?
    Jó ötlet, de ezzel sok lesz a macera Andi nem? Ha titokban menne, akkor csak arról kapjunk üzenetet kinek küldjük. Így igazi meglepi lesz ha megérkezik!:)))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is titokban legyen!:)
    Ja, és felajánlok 1 meglepi csomagot tele aprósággal!:)

    VálaszTörlés
  3. Hm, lehet hogy nem ide tartozik, de én nagyon szívesen felajánlok mindenkinek, vagy bárkinek akinek kell afrikai achát csiga bébiket.
    Ideális gyerekeknek ajándékba, mivel tartása egyszerű, semmi extra gondoskodást nem igényel (persze a nyaksimizést imádják, de nem feltétlen szükséges) és "lusta", "hamar ráunó gyereknek" pont megfelel. Postázhatóak (éppen alszanak).

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is legyen titkos ajándékozás, az olyan jó! Mármint a várakozás, és nem csak azért, hogy mit kapunk, hanem szerintem azért is, hogy akinek én adok, az mit szól hozzá!!!!
    Ja és Andi én mindhárom pályamunkámból felajánlok, akár egybe, akár külön-külön, Rád bízom a döntést! :-)
    Cinella

    VálaszTörlés
  5. Én arra szvazok, hogy legyen nyilvános az ajándékozás.

    VálaszTörlés
  6. Legyen titkos és szeretném felajánlani a képeslapokat is a közös sorsolásra.

    VálaszTörlés
  7. Nos, az ajándékozás titkos lesz! Ez azt jelenti, hogy én sorsolok, és mindenki csak azt fogja megtudni, hogy kinek küld! Ezért aztán a címeket nekem kell majd eljuttatnia mindenkinek, de erre még visszatérünk!

    VálaszTörlés