2010. október 31., vasárnap
Segítség!!!!
Nagy baj van! A gyönyörű csoki angyalkáim tönkre mentek! Nézzétek meg, a barna csokikon fehér pöttyök váltak ki mára! ( Az első nap még nem volt ilyen) Mi történt vele???? A sütik tetején a csoki bevonat soha nem lesz ilyen! Mit csináltam rosszul? Ennek most már annyi, a fiúk le is csaptak rá, de talán még próbálkoznék újra....de hogyan? Mit csináljak másképpen? Ha van valakinek ötlete, megköszönöm!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A kakaópor színe meleg hatására szürkévé változik, ennek oka, hogy a kakaóvaj kiválik. Könnyen felveszi a környezetben lévő idegen szín- és szaganyagokat is. A legjobb tárolási mód a bádogdoboz vagy a kombinált (papírtasak, kartonboboz) forma.
VálaszTörlésA főzőcsokikat arra "edzik", hogy újra fel legyen melegítve és más formát vegyen fel. Ezeknek más a zsír- és kakaóvaj tartalma is.
A már fogyasztásra kész táblás csokik nem igazán alkalmasak erre.