Követőim

2010. március 13., szombat

O

Úgy látom, mindenki pihen! Vagy elutazott! Vagy süt-főz? Netán ünnepel???
Na akkor feldobom a hangulatot :-)
A mostani kérdésem nehéz lesz, és nem adok lehetséges válaszokat, Nektek kell kitalálni.
Latinka tuti kitalálja :-))
És mivel nehéz, ezért közel 1 napot kaptok, így Csáknir kérése is teljesül :-)

No. Azt már tudjátok, mennyire szeretem a virágokat, növényeket. Már azt is tudjátok, hogy nagyon szívesen használom őket a munkáimban. Sőt, legszívesebben! Azt is tudjátok, kedvenc motívumom a tulipán ( vagy a liliom? :-))

Van viszont egy nagyon kedvenc növényem :-) Már van a kertemben is olyan. De nem akárhogyan került oda. Mivel egy köpésre van hozzánk a Hajógyári Sziget ( nyáron ingyen hallgatjuk éjszaka a fesztivált a nyitott ablakon :-))), gyakran átugrunk a fiúkkal. Egyrészt, mert van egy fergeteges csúszdaparkja és játszótere, másrészt, mert nagyokat szoktunk sétálni. Ősszel terméseket, leveleket gyűjtünk. Ott találkoztunk egy ilyen növénnyel, ami tele volt terméssel. Gondoltam, szedjünk a földről néhányat, hátha sikerül szaporítani. Hazahoztuk, elültettük. És láss csodát! 2 db kihajtott!!! Az egyiket cserépben bent hagytam a lakásban, a másikat kiültettem a kertbe. Nem maradtak meg, nagy bánatomra :-((
De 2 éve tavasszal az, amelyiket a kertbe ültettem, kihajtott!!! Mégis élt vagy túlélt, nem tudom, de nagyon-nagyon boldog voltam!!! Azóta babusgatom, simogatom, dédelgetem és nagyon szeretem. Már kb 40 cm-es!!! És én csíráztattam!!!
Természetesen megformáztam. Keressétek meg, ott van a honlapomon a termékek között!! Nagyon sok infót elárultam róla! Ja, és még valami! Az egyik fiamnak készítettem valami jeles alkalomra. Így már végképp könnyű!
Sok sikert! Határidő: holnap este 19 óra!

5 megjegyzés:

  1. Hmm,akkor el kell kezdenem gondolkodni:)) de most nem megy,majd megálmodom:))

    VálaszTörlés
  2. nem tudom miért, de nekem a páfrányfenyő (gingko) ugrott be, bár a fotók között nem túl sok ilyet láttam, de ha már ez volt az első ötlet, ami beugrott, akkor maradok ennél. :) hátha bejön.

    VálaszTörlés
  3. Bingó! Gingko biloba!
    (Ahelyett, hogy azt keresném, amiért ideültem.) Jó volt újra végignézni a munkáidat.

    VálaszTörlés
  4. Bingó! Gingko biloba!
    Tényleg nehéz volt? :-(((

    VálaszTörlés