Követőim

2010. március 17., szerda

O

Figyeltetek? :-)))
Amint látjátok, az egyik képet eltávolítottam -ideiglenesen. A kérdésem: Hány darab tojás volt a nárciszos tálban??
Hogy egyértelmű legyen, a képen 2 db nárciszos tál volt, de véletlenül mindkettőben ugyanannyi tojás, és én arra vagyok kíváncsi, hogy 1 tálban hány tojás van?
Határidő: Ma este 19 óra
Hajrá!

11 megjegyzés:

  1. én 4-re tippelek, de nem emlékszem pontosan... úgy tűnik, a figyelmeztetés ellenére nem figyeltem eléggé :) egyébként ezek a tálak is nagyon szépek - szokás szerint :)
    kíváncsi vagyok egyébként, mikor érjük el a 10 pirospontot :)

    VálaszTörlés
  2. Azért túl hamar nem lehet, mert akkor mást sem csinálok, csak Rátok dolgozom :-))) De nagyon elhúzni sem akarom, mert elmegy a lelkesedésetek :-))) Bár én ezt úgy tervezem, hosszútávú dolog lesz....ezért nincs jelentősége, hogy ki mikor kapcsolódik be.

    VálaszTörlés
  3. 3-ra emlékszem de lehet 4???:-))))Legyen 3!!

    VálaszTörlés
  4. Hát, a nárciszos tálról lemaradtam, így hiáa kutatok az emlékeimen, sajno, nincs miben keresgélnem. Így tippelek: ha két tál volt a képen, valószínűleg, kisebb tálak lehettek, ezért arra gondolok, hogy 3 tojást tettél bele.(1 tálba) Sajnos még a honlapodon sem találtam meg a nárciszos tálat! :-)
    Szóval: 3

    VálaszTörlés
  5. Én bizony 5-nek számolom! :-))))
    Anita! Olyan lükének nézel, hogy ott hagyom a honlapomon? :-)))) Hogy bárki megtalálja? :-))))
    Magdikám! Talált a tipped!
    Tudnotok kell, P. Magdi még nem tudott regisztrálni, hogy kommentelhessen, így e-mail-ben küldi el nekem a tippjeit. Sajnos, a korábbiak nem voltak jók, de most Ő is belépett a "pöttyös" klubba :-)))

    VálaszTörlés