Követőim

2010. március 24., szerda

Napraforgó

Nagyinak. Ő kérte, hogy neki napraforgós tányért fessek. De most nagyon szomorú vagyok :-(((  Valaki azt mondta, hogy giccsesek a tányérok :-((( Pedig szerintem nem is giccsesek. Pedig akiknek adtam ajándékba, szörnyen örültek neki. Lehet, hogy abbahagyom?

5 megjegyzés:

  1. Andi, ha tehetek egy halk megjegyzést! Akkor ne hallgass ezekre a hangokra.......nem giccsesek ezek a tányérok!!!! Az én konyhámban is ilyen jellegú Wico képek vannak...és van akinek tetszik, van akinek nem....Nekem bejön...:-))) A többi meg le van sz.......va!!!!:-))) Szerintem szépek! Bocsika parlagi voltam.:-((((

    VálaszTörlés
  2. Andi,biztosan van olyan ember is,akinek a Tiffany nem tetszik. Abbahagynád egy megjegyzés miatt???
    Na ugye:))

    VálaszTörlés
  3. Persze, hogy nem. De nem tudom, mi a giccs....Mert az én fejemben eddig egészen mást jelentett ez a kifejezés. Én természetes elemeket festek ( virág, levél, gyümölcs) természetes színeket használva...Akkor a természet giccs?? Vagy az a giccs, hogy festett tányér?? Ez rossz érzés, elbizonytalanítja az embert. Egyébként pont a tiffany-val kapcsolatban volt egy tanulságos történetem. Egy barátnőm szeretett volna valakinek tiffany-t ajándékozni, aki azonnal tiltakozott, hogy ő nem szereti azokat a színes valamiket....A barátnőm nem hagyta annyiban, elvonszolta hozzám, és a nő azonnal "elájult". Azt mondta, bármit nagyon szívesen elfogad, amit én csinálok...Tehát, nagy különbségek vannak tiffany és tiffany között is, és én eddig azt gondoltam magamról, hogy kifinomult ízlésem van :-((((
    Az a baj, hogy hiába tetszik 100 embernek és 1-nek nem, a bogarat beülteti az ember fülébe :-((( Sajnos. De aranyosak vagytok, és igazatok van, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ha valaki szeretetből készít valamit (vagy ajándékoz), és saját kezüleg, az EGYEDI! Lehet hogy másoknak giccses (ízlések és pofonok), de ha én kapom, örülök, hogy egyedi dolgot kaptam szeretetből!
    Egyébként szerintem nem giccsesek a tányérok, ha neked tetszenek és örömet szerez az elkészítése, a többi nem számít!
    NEKEM TETSZIK! Ez a napraforgós különösen! :o))

    VálaszTörlés
  5. Azt üzenem "valakinek", hogy ha nem tetszik egy tv műsor, át kell kapcsolni másikra!
    Sok giccses dolgot láttam már életemben - és még azok között is volt ami tetszett - mindenki döntse el, hogy neki mi tetszik és mi nem. Nekem pl baromira tetszenek ezek a tányérok - főleg a napraforgósak (mint pl az enyém :-)
    Úgyhogy, csak nyugodtan festegesd tovább, legfeljebb annak ne adj, akinek nem tetszik.

    VálaszTörlés