Követőim

2010. március 1., hétfő

Barter-Március

Végre elkészültem, bár a madárkák szemei még hiányoznak :-)) De lesz az is, mikorra útra kelnek!

Ma már kaptam egy felajánlást, de még nem tudom, miért. Katalin egy szép patchwork táskát kínál cserébe, íme a fotó:


Remélem "Kicsoda", Te is itt vagy! :-)))
A felajánlásokat bármelyik blogomban megtehetitek, figyelem minkettőt!

4 megjegyzés:

  1. Szia Andi, itt vagyok! Úgy szerettem volna március 1. percében küldeni az emilt - de késtem pár percet - így lemaradtak az adatok.
    A táska 36 * 26 * 13 cm és még nem írtam meg, hogy a füle még hiányzik. Holnap tudok hozzávalót venni. Ez neked azért jó, mert - ha a szerencse nekem kedvez - megválaszthatod a hosszát. Segítségül: az enyémnek 70 cm hosszú a füle, így kényelmesen veszem a vállamra és könnyen tudok benne szükség esetén kotorászni.
    Ilyen tatyókat 4500-5000 Ft-ért szoktam csinálni.
    A madarad és a virágod pont olyan gyönyörű, mint a többi munkád, ezért tudtam "vakon" ajánlatot tenni.
    Csak, hogy a "vetélytársak" értsenek: kedvenc lányom nőnapon lesz 16 (szegény fejem :O)) és ezt neki szántam ajándékul, azért volt a nagy sietség.

    VálaszTörlés
  2. Szia Kati!
    Na azért nem kell aggódni, jut ebből többeknek is! Írd majd meg, Te miket szeretnél! A fül hosszát holnap elküldöm e-mail-ben, a vetélytársakról meg annyit, az előző két hónapban Lonci vetélkedett Loncival :-)))) Meg is nyerte mindkétszer :-)))
    Ezért kérek mindenkit, ha nem gond, tegyétek ki a blogotokban! Terjedjen minél gyorsabban, hátha kedvet kapnak hozzá mások is!

    VálaszTörlés
  3. nekem is nagyon tetszenek:-) en most epp egy csipkesalat tudok felajanlani, mert az kesz es tuti csomagolhato, de ha pw dolgot szeretnel, azt meg csinalok;-) kept majd kuldok.

    VálaszTörlés
  4. Hüha, ez a táska nagyon szép munka!!!!!

    VálaszTörlés