Követőim

2010. március 6., szombat

3D

Az utóbbi időben ( néhány éve :-)) rákaptam a 3 dimenziós virágokra.
Először csak beszúrós cserépdíszt készítettem belőlük, aztán rátettem fényképtartóra, képkeretre, díszdobozra....sőt! Tükörre is! A siker nem maradt el. A 3D virágos termékeim azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. Majd mutatok egy-két képet, mert talán fel sem tűnik a galériában a többi között.

De amiért ez most eszembe jutott, hogy a napokban készítettem 2 db-ot, és az egyikbe egy szép ifjú pár (menyasszony-vőlegény :-))) esküvői képe fog kerülni. Azért ilyenek a színei, mert az alkalomhoz szerettünk volna igazodni...A Menyasszony kezében rózsaszín virágcsokor van, ezért a fehér-rózsaszín keret....A másik változatban a virág a fehér, és azért kék a keret, mert ez a Menyasszony kedvenc színe...Végül is majd az alapján döntünk, hogy melyikben mutat szebben az a bizonyos fotó...

Íme, a tökéletes nászajándék:



És még néhány 3D a teljesség igénye nélkül:



                                                                                                                 
Na és most arra gondoltam, hogy......nagyon-nagyon jól esik, ha sokan látogattok, és tetszenek a munkáim. Az még jobban esik, ha meg is dícséritek. Ugyanakkor nagyon zavarba ejtő.....már-már úgy érzem, mintha azért mutogatnék újabb és újabb tárgyakat, hogy begyűjtsem az aznapi dícséreteket  :-)))  De erről szó sincs! Tény, hogy az alkotó embernek szüksége van a megerősítésre. Tény, hogy hízik a májam a sok elismeréstől. De az is tény, hogy nem azért csinálom ezt a blogot :-))  ( legalábbis nem csak ezért :-))))
Ezért kitaláltam valamit!! Egyik ( nagyon!) kedvenc mesém a Micimackó, és azon belül is TIGRIS!!! Imádom!( a Tescoban dönölű (!!)  plüss tigrist lehet kapni, de sajnálom érte a pénzt :-((( Csak amikor arra járok, mindig megkeresem és megsimogatom)  Nos, van egy mese, amikor a családját szeretné megtalálni, és.....nem kell megijedni, nem mesélem végig :-))) De abban van, hogy tigris nyelven beszél....ami egy borzasztó egyszerű nyelv, csak a szavak első betűjét használja :-))) Viszont roppant praktikus.
Mi a fiúkkal évekkel ezelőtt megalkottuk a mi tigris nyelvünket, és sms-ben, e-mail-ben csak annyit írunk a másiknak : PVM   Mennyivel egyszerűbb, mint bepötyögni hogy puszi vigyázz magadra!! :-)))

Úgyhogy arra gondoltam, írjátok tigris nyelven a véleményeteket :-)))  Pl:  NR = nagyon ronda :-(((
NSZ= nagyon szép :-)    GY= gyönyörű :-)))))   HH = hidegen hagy :-(
Így nem olyan zavarba ejtő nekem, és Nektek sem ...Talán sokkal többen kapnak kedvet hozzá, hogy nyomot hagyjanak maguk után.....az meg nekem öröm :-)))

NNNA! Persze ez egy ötlet, és akinek hosszabb véleménye van, vagy egyéb megjegyzése, egész nyugodtan írja le! Hisz nekem az az öröm, ha visszajöttök, olvasgattok és még hozzám is szóltok :-)))

5 megjegyzés:

  1. Andikám! Imádom a tigrisnyelvet, de a macsakanyelvet még jobban!:))) Nem hiszem, hogy bárki is használni fogja a NR,HH rövidítést, de én jól fogom érezni magam, mert nem kell leírnom, amit eddig sem írtam le neveltetésemből adódóan!:) Tehát az ötlet KJ és nekem NNT!
    PVM!:)

    VálaszTörlés
  2. NGY!!:-))))
    A tigrises mesének azon része nekem is tetszik. Aranyos. Mert amúgy magáért Mici mackóért nagyon nem vagyok oda!:-(((
    PVM:-))))

    VálaszTörlés
  3. Ezt meg kellene szokni... Én nem ígérem,hogy használni fogom,hivatalból ellene vagyok a nyelvcsonkításnak:)) Azon kevesek közé tartozom,aki még sms-ben is kiír minden betűt és írásjelet...ez van,bocsi,ha elrontom a játékot!
    Ez pedig tényleg GYÖNYÖRŰ!!!

    VálaszTörlés
  4. Dehogy rontod el!! Én meg a nyelvcsonkításért kérek elnézést!
    De sajna én olyan "lusti" ember vagyok, aki igyekszik időt nyerni azon, amin tud :-))) Persze ez a bohóckodás most nem erről szól, hanem Tigrisről :-)))

    VálaszTörlés