Követőim

2010. április 10., szombat

O

Nos, a bulinak vége, egy kicsit itt vagyok! ( Nem sokáig) Adós vagyok egy kérdéssel. Az órás bejegyzés után írtam, hogy figyeljetek!!! :-)))

 Elvettem egy fotót az órák közül, méghozzá az egyetlen falióra képét. A kérdésem az, milyen minta volt a faliórán?

A: papagáj
B: strelícia
C: nonfiguratív


Határidő: vasárnap 18 óra

14 megjegyzés:

  1. a tippem B :) de azért google-ban meg kellett néznem, mi az :) de úgy rémlik, virágos volt az az óra :)

    VálaszTörlés
  2. Abban megegyeztünk a lányommal, hogy kékes volt, volt rajta valami virágszerű, úgyhogy mi is a B re szavaznánk.
    Judit Gödről

    VálaszTörlés
  3. Szia Andi! Már nagyon vártam a következő kérdést. Bízom benne, hogy internetes kutakodásom következtében jól fogok válaszolni. Válaszom nekem is a B. (bár én sem tudtam, hogy ennek ez a neve).Szép napot!

    VálaszTörlés
  4. Eddigi munkáid között nem láttam sem nonfiguratív, sem állatos képet, ezért B a válaszom. (Ugye nem hucutkodsz megint? :D)

    VálaszTörlés
  5. Fogalmam nincs! :o((( Mindenki B-t írt, ezért én A-t mondok!
    Szóval A a tippem!

    VálaszTörlés
  6. A képre emlékszem,de fogalmam sincs,mi az a strelícia. Ezért megnéztem a neten. Amit a képen láttam,azt felénk papagájvirágnak hívják. Szóval B, de így egy kis "A" is van benne:))

    A válaszom "B"

    Hajrá,Rozandi!!!

    VálaszTörlés
  7. Na én is használtam a google-t :D
    "B" :)
    No és ha most otthon lennék, még azt is megírnám neked, hogy mennyi az idő rajta, mert hogy jegyzeteltem ám. :D Még jó hogy nem voltál ennyira ravasz, mert arra nem emlékeztem volna, hatig meg ma nem érek haza. De a mintára emlékszem, csak nem tudtam, hogy így hívják a botanikusok ezt a szép virágot. Úgyhogy lehet, hogy lesz még egy pöttyöm? :)

    VálaszTörlés
  8. Strelícia! ( vagy papagájvirág....de nem akartalak megkeverni Titeket, a latin név teljesen egyértelművé teszi) Rozandi viszi az első ajándékot!!! Küldd el légyszi a címedet mail-ben! Gratulálok, ügyesen játszottál, megérdemled! Látjátok, egyáltalán nem lehetetlen a 10 pöttyöt összegyűjteni!

    VálaszTörlés
  9. :O)
    Gratula Rozandinak!

    Mostmár itthonról megmondom az időt is :D 8:31 :)

    VálaszTörlés
  10. Na,tessék.Most amikor tudom a választ,nem vagyok itthon és nem is tudtam írni:-((Ez az én szerencsém.Gratulálok az első 10 pontos megfejtőnek

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm szépen a lehetőséget, és valóban nem lehetetlen a dolog. Egy kérdés: Ettől még játszhatok? nagyon jó játék volt.

    VálaszTörlés
  12. Persze, hogy játszhatsz! A pöttyeidet átváltom majd egy vesszőcskére, és gyűjtheted újra őket!

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok Rozandi!!! És kérlek, kezdd újra, hogy látszólag legyen olyan, akinek kevesebb pontja van, mint nekem!:)))

    VálaszTörlés