Követőim

2011. szeptember 19., hétfő

Gyöngyeim

Megmutatom a hétvégi termést, de előtte valamit le kell írnom.
Én még kezdő vagyok a gyöngyös körökben, de látom, hogy szokás hivatkozni és megköszönni a mintát a készítőjének. Én ezt eddig nem tettem, és az a baj, hogy lehet, nem is tudom megtenni.
Köszönettel tartozom Cheeks-nek a rengeteg szakirodalomért, nagyon sok dolgot az idegen nyelvű könyveiből, magazinjaiból készítek. Gyakran böngészek a neten, és amikor találok nekem tetsző, szabadon letölthető mintát, elteszem egy mappába. Már rengeteg van, és gondolom, mások is csinálnak ilyet. Amikor aztán egy-egy darabhoz kedvem támad, fogalmam sincs, kinek köszönhetem.....Sajnálom. Ha ez bárkit sért, nyugodtan szóljon rám, legfeljebb nem mutatok többé semmit a blogomban. Na és persze, sokszor improvizálok, átalakítok egy-egy létező mintát. Gondolom, erre nem kell engedélyt kérnem.
Úgyhogy most megmutatom a hétvégi munkáimat. És mindenkinek köszönöm, akinek bármi köze lehet hozzájuk!






És megmutatom, milyen szépen gyarapodnak a fülik, és most mennyire sajnálom, hogy nem tudom viselni őket, mert benőtt a lyuk :-(


4 megjegyzés:

  1. Nekem is van rengeteg mintám, amit a netről ingyen töltök le. Ha ingyenes minta ott biztos rajta van a készítője elérhetősége, elég ha azt odaítod, hogy a mintát honnan vetted. Ha átalakítod, szerintem akkor is illő odaírni, hogy kinek a mintája inspirált, engedélyt kérni nem kell az átalakításkor.
    Csodásak a fülbevalóid (is)!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól haladsz a fűzéssel:)
    Én jól el voltam eddig is a háttérben, azért nagyon köszönöm, hogy így megemlítettél:))))
    Tudod, bármiben tudok segíteni:)
    pussz

    VálaszTörlés