Követőim

2011. augusztus 1., hétfő

Saslik

Minden nyáron legalább egyszer sütünk saslikot ( vagy nem tudom, mi a hivatalos neve) A lényeg, hogy a nyársbotokra mindenféle finomságot szurkálunk fel, alufóliában megsütjük, a végén már csak pirítjuk.

Az idén volt a nyárson : csirkemell, csirkemáj, szalonna, zukkini, alma, paprika, hagyma....

Vagyis, majdnem :-)) A felsoroltak közül valami nem volt a nyárson. Tippeljetek, hogy mi!!

A tippeket holnap este 20 óráig fogadom el.

7 megjegyzés:

  1. :-(((( Annyira sajnálom. Zukkini nem volt. Persze, lehetett volna, de nem volt éppen otthon. A csirkemájat ki nem hagynám....és a fűszeres almát is nagyon szeretjük.

    VálaszTörlés
  2. Én almával még sosem ettem, de izgalmasan hangzik! :)

    VálaszTörlés