Követőim

2011. január 2., vasárnap

Orchideák...

Nos, ez a lámpa készült az előző bejegyzésben :-))) Egyébként még nyáron :-)))
Nagyon-nagyon különleges, egyedi darab. A megrendelő kedvenc virága az orchidea, ezért kérte, hogy tervezzek egy teljesen új lámpát. Egyetlen gondom volt vele. Számomra az orchidea rózsaszín és lila.....vagy fehér. Ő viszont ezeket a színeket nem szereti, a narancsoshoz ragaszkodott. Nehezen barátkoztam meg a gondolattal, sokat tanulmányoztam az igazi orchideákat. De rá kellett jönnöm, hogy ma már millió féle színben lehet kapni, így került bele a halványzöld is. Ugyanis vásároltam egyet magamnak :-))
De azt hiszem, a végeredmény magáért beszél. Legalábbis nekem nagyon tetszett, és remélem, a megrendelőnek is sok örömet szerez. Már az új otthonában  karácsonyozott :-)))  Engedélyt kaptam, hogy megmutassam a végleges lakhelyén, köszönöm szépen!!!
Mindjárt könyvelek :-)) És ne bánkódjon, aki nem találta el, mert valóban lehetett volna tál vagy kaspó is....Sőt, ki tudja!!! Fülembe ültettétek a bogarat :-)))



5 megjegyzés:

  1. Ügyesen és csodásan megoldottad, gratulálok! Az orchideával én is bajban lennék!...Még a formájuk sem egyforma, nem ám a "tarkaságuk"!:)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szep lett ez a lampa Andi!! es nagyon jol mutat a vegleges lakhelyen!

    VálaszTörlés