Követőim

2010. december 4., szombat

Eredményhirdetés! :-))))))))))))))))


Kedves pályázók!

Lezárult a kreatív karácsonyi pályázatom, és elérkeztünk a legszebb,  legizgalmasabb részéhez, az eredményhirdetéshez. De előtte arra kérlek benneteket, türelmesen olvassátok végig az összegzésemet! :-)

Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen szép számmal részt vesztek a játékban. 28 alkotó, rengeteg pályamű!
Csodálatos alkotásokat küldtetek, igazolván azt, hogy bizony a magyar nők  nagyon kreatívak, alkotó kedvűek,  és a kézimunka visszanyerte megkopott tekintélyét.

Nagyon sokat tanultam tőletek, tanultunk egymástól. Nagyszerű ötleteket kaptunk a karácsonyi készülődéshez, ajándékozáshoz, dekoráláshoz. 
Bízom benne, hogy ezt így gondolják azok is, akik ugyan nem pályáztak, de 1-1 jó ötletért időnként benéztek hozzánk.
A csendes szemlélődők.:-)

Megtisztelő, hogy a pályázók között volt határon túli magyar, volt férfi, és volt nagyon ifjú hölgy is.

Ez a két és fél hónap nem csupán arról szólt, hogy ki milyen ügyes ötlettel áll elő, hanem új ismeretségek, barátságok kialakulásáról is, ami személy szerint engem nagy boldogsággal tölt el. 
Szerintem, jó kis csapat lettünk:-)

Nagyon nehéz volt a döntés. Nagyon-nagyon nehéz. Igazából véve nem is lehetne rangsorolni az alkotásokat, hiszen mind mögött komoly munka áll. 
Mégis szeretném néhány mondatban összefoglalni a saját véleményemet.

Diusbd angyalkái igazi műremekek. Kifogástalan kidolgozás, nagyszerű ötletek, egyediség.  Ő volt az első pályázóm, amiért külön köszönet neki :-)

Cinella nagyszerű textil ötleteket küldött nekünk. Engem legjobban az összehajtott fenyői ragadtak meg, végtelenül egyszerű és nagyszerű kivitelezésükkel.

Batorba – régi jó barát. Határtalan kreativitása nem újdonság számomra. Bármelyik ötlete remekül használható, de nálam az origami fenyőfák viszik a pálmát!!

A Matula ikrek jojói nagy sikert arattak. Milyen egyszerű dolog, és mi mindenre alkalmas!! Halandó embernek eszébe sem jutna

Tipikos cserép angyalkái imádni valók!! Akár a gyerekek is el tudják készíteni, és biztos siker. De én mégis az öblös üveg asztaldíszéért rajongok, amibe mindenféle karácsonyi dolgot „beledobált” J  De hol lehet ilyen üveget kapni??

Latinka textil szívecskéi, gömbök, angyalka….nagyszerű ajándékok, ki ne örülne ilyesminek
A textil gömb pedig keresztszemes angyalkával, igazán egyedi, „latinkás” darab J

Anikó illatos fenyője szépen mutat a karácsonyi asztalon. Pláne, ha nem csak egyet készítünk, hanem egy kisebb fenyőerdőt. A fahéj törzsek illata átjárja a lakást.

Viperaeva szalvétagyűrűi lenyűgöztek, na de a citromhéj csengettyűk még ezen is túl tettek!
A fenyőt pedig mindenki ízlése szerint dekorálhatja.

Cheeks, a „gyöngyös lány” – én így hívom a háta mögött :-)  A fűzött angyalkái csodaszépek, és a mécsestartó is. Az 1 perces angyalkás mobil díszt pedig valóban nagyon-nagyon sokan megcsináltuk. Kiváló ötlet volt, vitathatatlan! Mi a suliban is ilyeneket fogunk árulni a Luca napi vásárban. Én is beléjük szerettem :-)

Manókriszta is különleges gyöngyös ötleteket küldött, biztosan sokan elkészítették
Kiváló ajándékok lehetnek.

Csáknir  papír mikulás virága zseniális! Legszívesebben tele szurkálnám vele a házat :-) A hóember édes, és újabb jojó variációk…..hát, nekem ezek a duci, dülöngélő, kicsit „bugyuta” fenyők nagyon bejönnek :-)  Olyan szeretetre méltók.

Judit és Panna angyalkái, amihez semmi extra dolog és tudás nem kell, szuperek! A marokkó és a mokka-kávé italpor kiváló ajándék ötlet!

Dia textil szaloncukra igen gazdaságos :-) Pláne ahol sok gyerek van. Mondjuk nálunk :-)
Én egy szép tálat töltenék meg velük, de kétségtelenül remek ajándéknak is.

Gaby Erika képeslapjai lenyűgözőek! Rékát, a legifjabb zsűritagot idézve, pár kedves sorral nagy örömet lehet szerezni bárkinek, ha ilyen a csomagolása .  A decoupage munkái is ízlésesek, elegánsak. Elismerésem.

Marleen ötlete a kezdetektől fogva nagyon tetszett. Nem kell ahhoz görény, hogy egy szép fali dekorációt készítsünk magunknak vagy ajándékba  :-)

Szegusz  gyönyörű hópelyheket készített papírból is és gyöngyből is. Nagyon jó ötletek, mert olcsó, egyszerű ám nagyon mutatós darabok. Kell hozzá némi türelem ugyan, na de türelem gyönyörű hópelyhet terem  :-)

Veronika kézimunka csillaga ritka különleges, az articsóka gömböt pedig én most mertem először kipróbálni, sikerrel. Nagyon köszönöm, hogy megmutattad!

Ildi mézestálja magáért beszél. A karácsonyi asztalra, vagy ajándékba ritka különleges és egyedi darab.  És nem kell hozzágyakorlott háziasszonynak lenni, hogy elkészíthessük. Én biztatok is mindenkit, mert garantált sikere lesz!

Mónica kreativitása határtalan. Csak úgy özönlönek tőle az újabbnál újabb ötletek :-))  Hallottam, hogy egy másik pályázaton is remekel :-)) És mivel csak 3 alkotással lehetett nevezni, néhány egyedi és különleges ötlete már csak a versenyen kívüli kategóriába fért be.

Fecske László. Végre, egy férfi! Nagyon helyes szánkót és mikulást barkácsolt, minden elismerésem az övé. Nagy öröm, ha egy férfi ilyen kreatív, ügyes kezű!

Frivolina kötényében még a főzés is jobban megy-szerintem :-)) A textil tölcsér pedig olyan egyszerűen nagyszerű ajándék, amihez nem kell nagy varrástudás – talán még én is meg tudnám varrni :-)) 

Kera horgolt karácsonyfa díszei elvarázsoltak. A gömb, az angyalka, a szaloncukor…..jaj, választani sem tudnék, annyira szépek. Kár, hogy nem tudok horgolni. De azt gondolom, aki tud, annak nagyszerű ötleteket adott.

Zsófia fenyői…..ehető és horgolt kivitelben is. Egyik szebb, mint a másik. Szeretném kipróbálni az ehető változatot, bár nem tudom, hogyan védeném meg a gyerekeimtől :-)  Akik mindent megesznek, ami ehető :-)

Rozandi gyöngyöt fűz, üveget fest, kockacukorból készít mécsestartót- még soha nem hallottam erről. Szuper ötletek! Hatalmas kreativitás.

Magdi igazi remekműveket küldött nekünk. A gobelin és keresztszemes képeslapok, fenyődíszek és zsákocskák csodás ajándékok lesznek. Akik pedig művelik a kézimunkának eme válfaját, remek ötleteket kaptak.

Erika a türelem mintaképe. Aki ilyen órát tud készíteni apró tojáshéjból…..nos, megemelem a kalapomat. A csiga ugyan nem tartozik a karácsonyi jelképeink közé, de ez az asztaldísz fantasztikus kreativitásra utal. És akkor mit mondjak az újrahasznosított műanyag palackra? J

Gréti a legeslegfiatalabb pályázónk  Nagyon ügyes, aranyos ötleteket mutatott nekünk. Bármelyik hasonló korú fiatal lány el tudja készíteni saját maga , barátai vagy családja örömére.

Bemka  28-ik ként az utolsó pillanatban futott be a mezőnybe  Szerencsére! Megint horgolás…Meg kellene tanulnom :-)) Az egyik csodaszép, a másik nagyon jópofa   Igazán szép és hasznos ajándékok. A futó és a díszpárna ötlete tetszik  különösen, mert az egyszerű textilek nagyon elegánsak lesznek a horgolt csillagtól. Egyszerűen szép.

Nos, ezek után kit válasszak?

A feladat kellemetlenebb részét átruháztam a 3 tagú zsűrire, akik bizony nagyon megszenvedtek azért, hogy kiválasszák a 3 dobogós alkotást., alkotót. Több napon át tartó mérlegelés , eszmecsere előzte meg a döntésüket. Nem írígylem őket, hiszen minden alkotó megérdemelné az 1. helyet. De sajnos, választani kellett.

Következzék hát az eredményhirdetés!  Hátulról előre.



3. helyezett                        KERA                  a horgolt díszeiért

 
2. helyezett                        ERIKA                 a tojáshéj órájáért


És 1. helyezett                   GABY ERIKA       a képeslapokért és az összes többiért


A közönség szavazata alapján különdíjat kap  ILDI             a mézestálért

És maradok én a végére, hiszen felajánlottam egy különdíjat az én személyes "kedvencemnek"

( De buta voltam J)  Minden alkotás NAGYON - NAGYON tetszik!


Az én díjamat     CSÁKNÍR    kapja a mikulásvirágért, és a kis „bugyuta” jojó fenyőkért.

Gratulálok!!! 

De nincs vége az ajándék osztásnak!
Kisorsoltam néhány apróságot, ahogy ígértem, a nemnyertesek között:

Tiffany harangocska:   Fecske László
Tiffany harangocska:   Anikó
Tiffany angyalka:    Veronika
Tiffany angyalka:  Matula ikrek

Fusing medál láncon:   Viperaeva
Fusing medál láncon:   Rozandi
Fusing medál láncon:  Zsófia
Fusing medál láncon:  Frivolina

Meglepetés : Diusbd , amiért első pályázó volt


Következnek a mecénások ajándékai. Kedves barátaim! Hálásan köszönöm a felajánlásokat! 
Nektek köszönhetően ma senki nem megy haza ajándék nélkül!

Batorba  bögréjét kapja :    Gréti
Batorba  tányérját kapja:   Cheeks
Dius keresztszemes tűpárnáját  :   Bemka
Dius másik tűpárnáját :   Manókriszta
Lószőr medált  Judittól:    Mónika
Lószőr medált  Judittól:  Batorba
Lószőr medált  Judittól:   Tipikos
Gobelin csomagot Magdikától:  Judit és Panna
Gobelin csomagot Magdikától:    Marleen
Tiffany angyalt Ilditől:     Dia
Tiffany harangocskát Ilditől:    Cinella
Kötényt Frivolinától:     Szegusz
Szatyrot Csáknírtól:      Magdi
Tolltartót Csáknírtól:     Latinka


Nos, itt a vége!  Remélem, nem maradt ki senki, de ha igen, azonnal sikítson!!!!!  A díjakat és mecénás ajándékokat megnézhetitek az édes kis rénszarvaskám alatt! :-)))

Köszönöm a részvételt, köszönöm a zsűri munkáját, köszönöm a mecénások ajándékait!

Kérek MINDEN PÁLYÁZÓT, küldje el nekem a címét, ahová az ajándékokat lehet postázni! A mecénások közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot a megajándékozottal. Azt kérem, még karácsony előtt küldje el mindenki , aki pedig megkapta, nekem is jelezze!!!
Ígérem, én is igyekszem, de amíg becsomagolom ezt a sok ajándékot  :-))

Még egy dologgal adós vagyok, a nagy közös ajándéklánc sorsolásával. Összesen 37 csomag indul útnak. 
( volt aki 2-3-4 csomaggal is részt vesz) De mivel a titkos ajándékozás mellett szavaztunk, ezt nem hozhatom nyilvánosságra. Ezért mindenkinek csak azt fogom megírni, hogy kinek küldje az ajándékát!  Ezért is fontos, hogy aki ebben is részt vesz, nekem is írja meg a címét!! Ebben az esetben is kérek visszajelzést!

Kívánok mindenkinek kellemes várakozást, további lelkes készülődést,
békés Karácsonyt, és szép új esztendőt!

Boldog vagyok, hogy megismerhettelek Titeket, megtiszteltetés, hogy velem játszottatok!


21 megjegyzés:

  1. Én vagyok az első helyezett??!! El sem hiszem! Csak nézem a képernyőt, de nem látok semmit, komolyan, könybe lábadt a szemem. 28 pályázó és mégtöbb pályamunka közűl én vagyok a szerencsés első! Újra és újra olvasom, hogy tényleg, jól látom... Sosem voltam ennyire büszke magamra, vagy arra amit csináltam! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! Elázztatom a billentyűzetett, még tönkre megy itt nekem...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Andi, nagyon szépen köszönöm a kedvességedet, egy tündér vagy:) azt sajnálom, hogy én nem értek semmilyen kézművestechnikához,igy csak ilyen aprósággal pályázhattam:) MIndenkinek teljes szivemből gratulálok a nyereményéhez, valóban megérdeméltétek. Boldog karácsonyt MIndenkinek:)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Marlen, hidd el, ami neked egy aprócska ötlet, az más számára akár óriási ötlet is lehet! Talán pont azért mert annyira kézenfekvő dolog. Nálam dobogós voltál, bár ez nam nagy vigasz, tudom. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm Andi a hozzáállásodat, kedvességedet, azt hogy ezt a nem kis feladatot felvállaltad.
    Nagyon örülök az ajándékomnak is, szeretem Dius munkáit.Tényleg ezzel a játékkal sok új emberkét megismerhettünk, ha néha csak nézelődtünk nála, akkor is.
    Sok jó ötlet csigázta fel a kíváncsiságunkat és tenni akarásunkat is :)
    Az általam felajánlott kesztyű gondolom véletlenül maradt ki a sorból,éppen ezért ha te is akarod szeretettel neked ajándékoznám :)
    Köszönöm , és mindenkinek békés Adventet , szeretetteljes ünnepeket kívánok :))

    VálaszTörlés
  5. Kedves Andi!
    Ha tudnád, mennyire sajnáltam, hogy nem én lettem a szerencsés a staféta játékodnál! Úgy vágytam az angyalkás mécsestartóra.
    Azt, hogy itt is van rá lehetőségem, rég elfeledtem, csak az elején néztem meg.
    Hát nagyon-nagyon köszönöm, igazán boldoggá tettél vele.
    Latinkával már felvettem a kapcsolatot, de Magdihoz nem találtam elérhetőséget.

    Köszönöm továbbá azt a rengeteg munkát, amit ebbe a játékba belefeccöltél. Nagy vagy!!!
    És hogy ne maradj munka nélkül :)) a hétvégén fotózom a versenyen kívüli - már beharangozott - ötleteimet.

    VálaszTörlés
  6. Drága KÖZÖNSÉG!!!:))) Nagyon szépen köszönöm, hogy rám szavaztatok és megkaphatom a különdíjat!:) Erre aztán igazán nem számítottam, hiszen annyi, de annyi fantasztikus pályázat érkezett, hogy az én kis mézesem eltörpül mellettük! Semmi különös, csak egy ötlet...
    Köszönöm a bizalmat és Andinak külön, hogy bevett a zsűribe - most nem bántam volna, ha kihagy!:) -, ahol nagyon nehéz dolgunk volt! Úgy gondolom, senki nem érezheti magát mellőzöttnek, hiszen Andi megfelelően gondoskodott arról, hogy ne legyen így!
    Köszönöm a játékot, a rengeteg ötletet, amiből évekig meríthetünk!
    Mindenkinek békés Adventet, szorgos készülődést az év legszebb ünnepére!!!:)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a nyerteseknek!
    Andi,neked köszönet ezért a nem kis munkáért,amivel megszervezted ezt a játékot:)

    Szép napot mindenkinek,alkossatok sokat! :))

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok a nyerteseknek!!
    Köszönöm a Tiffany anygalkát Andi!! A címem már megvan neked hiszen a 66. miatt már megleptél :-)
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  9. Szívből gratulálok az összes résztvevőnek,tényleg nagyon jó kis dolgokat mutattatok be,köszönöm!:))

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok nem csak a nyerteseknek, de minden kreatív pályázónak! Sokszor benéztem és be is fogok nézni ötleteket meríteni.Nagyon kedves, különleges és értékes volt ez a pályázat, köszi Andi. kicsit fáj a szívem, hogy nem vettem részt benne :(

    VálaszTörlés
  11. Kedves Andi!, Kedves Zsűri, Kedves Lányok! Mielőtt megijedtek .....: nem fogok tosztot írni 3 oldalon keresztül. Egy egyszerü köszönömmel szeretném lezárni ezt a nagyszerű kezdeményezést!!!!!:-))))
    Esetleg húsvétkor nem csinálunk egy ugyanilyet????:-)))))
    Nekem mindenki cime meg van egyelőre és a jövő hét elején postázom Cheeksnek és Grétinek.
    A többit meg utána!:-))))
    Szép hétvégét kívánok mindenkinek!
    Puszi!
    Csilla

    VálaszTörlés
  12. Kedves Andi! Köszönöm én is a játékot, hogy kitaláltad, és sok ötlettel gazdagodtunk ez által. Gratulálok mindenkinek, hisz valóban mindenki csak nyertes most. Várom a címeket ahová postázhatom a csomagjaimat! Szép hétvégét! Andi

    VálaszTörlés
  13. Én is örülök, hogy játszhattam! Azt hiszem ez egy fantasztikus kezdeményezés, és igaza van batorbának, szerintem minden fontosabb ünnep alkalmával megismételhetnénk! Már csak a sok fantasztikus ötlet miatt is megéri! :)))
    Gratulálok a nyertesnek!!!!!!!!!! Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
    Ja, és bár nem én lettem a közönség díjas, mégis nagyon örültem a sok szavazatnak! Nem is gondoltam volna! Köszönöm ezt is mindenkinek! :)))

    VálaszTörlés
  14. Kedves Andi, nagy öröm volt számomra is ez a játék! Örülök a vigaszdíjnak, a fusing medálnak, köszönet érte. És köszönet a sok jó ötletért, amit összegyűjtöttél, neked a szervezésért és az ötletgazdáknak, hogy részt vettek a pályázatban.

    VálaszTörlés
  15. Most, hogy egy kicsit lenyugodtam, szeretnék én is köszönetet mondani azért, hogy, részt vehettem a játékban! Köszönet a nagyszerű szervezésért, azért a sok díjért, amiket a résztvevők között osztottál ki! Tudom és tudjuk, nem kis munka volt megszervezni és több mint két hónapon át mindezt koordinálni. Szerintem neked járna az első hely, elvégre ez a játék a legnagyobb ötlet az összes közül!

    VálaszTörlés
  16. Gratulálok a nyerteseknek és MINDENKINEK! Nagyon jó volt látni ezt a sok ötletet, szépséget! :DD
    Andi! Neked meg "csak" annyit, hogy KÖSZI (ezt is :DD)!!!!

    VálaszTörlés
  17. Gratulálok mindenkinek! :))))
    Andi, Neked is!!!! Köszönjük az ötletet, a szervezést, az irányítást ....a...mindent köszönünk!

    VálaszTörlés
  18. Mi is köszönjük a játékot! Sokszor voltunk itt nézelődni, s lelkesen csináltuk az ötleteinket is. Most már csak a postázás és az ajándék-várás van hátra :))
    Jiudit és Panna

    VálaszTörlés
  19. Gratulálok a nyerteseknek!!!!!!!!!!!!!
    Mindenkinek köszönet a sok ötletért,
    Andi Neked a játékért, szervezésért, irányításért.
    Jó volt Veletek játszani!!!!!!

    VálaszTörlés
  20. Egy kis segítség jól jönne: Judit elérhetőségét keresem, de nem találom! Aki tudna segíteni, az ide írjon nekem:
    andimonica@yahoo.com

    Köszi

    VálaszTörlés
  21. Kedves Magdi, megérkeztek a csodáid, nagyon szépen köszönöm!:):) Hamarosan jelentkezem nálad:):)

    VálaszTörlés